Qui som

EL CELLER DE L’ENCASTELL

 

El celler de l’Encastell es troba a Porrera, una petita població envoltada per vinyes al bell mig del Priorat. És un celler familiar on portem més de 15 anys elaborant els nostres propis vins; controlant i realitzant personalment tot el procés d’elaboració.

Conreem la vinya a les nostres finques “Mas d’en Caçador” i “Mas d’en Ferran” en un sòl pissarrenc i un clima de contrast que donen com a resultat un raïm excepcional amb el caràcter propi i característic d’aquestes terres.

Carme Figuerola i Raimon Castellví, l’any 1999, moguts per la nostra passió pel vi, vam iniciar la construcció del celler per tal d’elaborar la nostra pròpia producció. Amb el convenciment de que el sòl en el que estan plantades les nostres vinyes (aquesta pissarra òxid-ferrosa degradada, de característiques àcides, anomenada “Llicorella”) combinat amb un clima brusc i extrem ens donaria un raïm de màxima qualitat.

Al nostre celler realitzem l’embotellament dels nostres vins i és aquí on acabem de traslladar a cada ampolla l’excepcionalitat del Priorat. El fet de controlar i realitzar personalment tot el procés, des del conreu de la vinya, passant per totes les tasques d’elaboració, criança i embotellament al nostre celler i finalment la comercialització i promoció fa que posem tota la nostra cura en cada una de les feines que realitzem.